2018: jaar van de vrede

Jan 24, 2018

Op 1 januari 2018 hebben wij de 51ste World Day of Peace gevierd. De Paus heeft in het kader hiervan gesproken over de migranten en vluchtelingen die op zoek gaan naar vrede. Hij citeerde de woorden van Saint John Paul II: “If the ‘dream’ of a peaceful world is shared by all, if the refugees’ and migrants’ contribution is properly evaluated, then humanity can become more and more a universal family and our earth a true ‘common home’.

AJJC wil in dit nieuwe jaar stil staan bij het belang van vrede. Vrede met jezelf, op de werkvloer en met anderen. De vluchtelingen en migranten moeten noodgedwongen op zoek gaan naar de vrede die wij, soms niet genoeg waarderen. Laat vrede bij ieder van ons beginnen, door conflicten op een vreedzame wijze aan te pakken.

Sea e instrumento di Pas den e aña 2018!
Gelukkig Nieuw Jaar!


Editie 12 – Januari 2018